Op afstand je half automaat alvast laten opwarmen

Pti
Berichten: 1324
Lid geworden op: di 16 jun 2015, 15:43
Locatie: Zaanstad

Re: Op afstand je half automaat alvast laten opwarmen

Berichtdoor Pti » vr 06 jul 2018, 16:43

Ik heb nog even een D-Link gebruikt, die is met thermische beveiliging, maar ik vond de app te gebruiksonvriendelijk. Lekker altijd aan óf half uurtje wachten het zij zo.

Ook 2600W overigens.

Gebruikersavatar
fransg
Berichten: 5923
Lid geworden op: do 05 jan 2012, 19:51
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Op afstand je half automaat alvast laten opwarmen

Berichtdoor fransg » vr 06 jul 2018, 16:55

Schakelvermogen zou 3680W kunnen zijn:

https://www.conrad.nl/p/belkin-wemo-swi ... tch-518930
Schermafbeelding 2018-07-06 om 16.51.07.png
Echter ik vermoed dat dan wel alle verbindingen goed strak moeten zitten. Steek je er bijvoorbeeld een oude gammele stekker in waarvan de bedrading door een doe-het-zelver slechts losjes is vastgezet dan kun je best veel warmte maken. Waarmee niet is gezegd dat dat in dit geval ook het geval was.

Bij zo'n fors apparaat zou men de Wemo een relais of een flinke SSR kunnen laten schakelen. Als dat verstandig wordt gebouwd kan er weinig gebeuren en heeft die Wemo ook een luizenbaantje.
LONDINIUM L1 & L-R -COMPAK E8/E6/E5 & R120-Mazzer-Rocket (van Peter van der Weerd) -Pavoni-FZ94-Tonino-Wile-VSTrefractoIV

Gebruikersavatar
@3aan
Berichten: 5835
Lid geworden op: zo 06 feb 2011, 20:28
Locatie: Westland 2691
Contacteer:

Re: Op afstand je half automaat alvast laten opwarmen

Berichtdoor @3aan » za 07 jul 2018, 02:19

Zat ook in de richting van een SSR te denken.

Bij mij gaan er geen gammele stekkertjes gebruikt worden, dit was een Shuko met 3 x 1,5 mm2 elke ader adequaat gestript en voorzien van een adereindhuls, echt geen k.kabeltje met dito stekkertje, een rubberen shuko moet je er zowat met een hamer inrammen! Afbeelding


Het was trouwens de stekkerverbinding van de Wemo naar de zeer goed geaarde wandcontactdoos, hierbij nog even de foto's die ik naar Wemo stuurde (herhaaldelijk)

AfbeeldingAfbeelding
Laatst gewijzigd door @3aan op za 07 jul 2018, 02:19, 2 keer totaal gewijzigd.
Gaggia Orione - 1973 - Gaggia Orione 1961 - Compak K8 met doseerschuif
Volg Adriaans koffiekar op http://www.facebook.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.

Gebruikersavatar
@3aan
Berichten: 5835
Lid geworden op: zo 06 feb 2011, 20:28
Locatie: Westland 2691
Contacteer:

Re: Op afstand je half automaat alvast laten opwarmen

Berichtdoor @3aan » za 07 jul 2018, 02:27

Ik heb nog even een D-Link gebruikt, die is met thermische beveiliging, maar ik vond de app te gebruiksonvriendelijk. Lekker altijd aan óf half uurtje wachten het zij zo.

Ook 2600W overigens.
D-link van een kennis gekregen en inderdaad een Draak van een app!

Ook maar even gebruikt . . .
Gaggia Orione - 1973 - Gaggia Orione 1961 - Compak K8 met doseerschuif
Volg Adriaans koffiekar op http://www.facebook.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.

Nelus
Berichten: 31
Lid geworden op: za 09 dec 2017, 22:10

Re: Op afstand je half automaat alvast laten opwarmen

Berichtdoor Nelus » do 06 sep 2018, 22:35

Ik gebruik de slimme stekker van woonveilig. Icm met een prima app op tijdschema en ook handmatig te bedienen.

Alleen te gebruiken met de woonveilig app en alarmsysteem, maargoed verder ook een prima alarmsysteem.

Kan hem ook bedienen op 4g vanaf mn werk ofzo en 30 min later als ik thuis ben een volledig warme e61
Bijlagen
IMG_4116.PNG
IMG_4114.PNG


Terug naar “Accessoires”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron