Het optimaliseren van espresso.

Hoe maak ik een goede... nee, de beste espresso? Hoe schuim ik melk op? Hoe maak ik koffie met een ESE espresso serving? Stel hier je vragen of lees het antwoord!
HuibN
Berichten: 118
Lid geworden op: zo 20 sep 2020, 17:40
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Het optimaliseren van espresso.

Berichtdoor HuibN » di 16 apr 2024, 13:08

Net m'n nieuwe koffiemachine binnen. Alles een beetje getweekt. Maar toch blijf ik bij vergelijk de smaak in vergelijking iets mee zuur. Wel lekker maar wat zouden jullie aanpassen
Gewicht 14 gram.
Doorlooptijd 22 sec
Mooi Puck iets natter in vergelijking maar wel consistent
De verhouding groter maken tussen in en uit. Temperatuur hoger kan ook. Doorlooptijd is met 22 seconde aan de korte kant. Stap voor stap doen dan weet je wat je aan het doen bent. Onderstaand overzicht heb ik al vaak voorbij zien gaan
Bijlagen
20200924_214302.jpg
Nurri Leva / Lagom P64 / IKAWA roaster


Terug naar “Koffie technieken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten

cron