Eindhoven anyone?Je zou het gewoon eens kunnen proberen bij een La Pavoni-eigenaar niet te ver bij je vandaan.
Verder bedankt voor de reacties. Mooie tip ook van die ring, precies de reden om hier ook even rond te vragen!
Berichtdoor -deZeeuw » wo 22 feb 2017, 00:34
Eindhoven anyone?Je zou het gewoon eens kunnen proberen bij een La Pavoni-eigenaar niet te ver bij je vandaan.
Berichtdoor -deZeeuw » ma 06 mar 2017, 22:36
Berichtdoor Erik82 » di 07 mar 2017, 07:31
Berichtdoor bobbee » di 07 mar 2017, 08:31
Hij bedoelt de verkoper van de pavoni.Je vindt een Pavoni te veel moeite voor een espresso dus koop je een Pavoni????
Berichtdoor Erik82 » di 07 mar 2017, 17:21
Berichtdoor -deZeeuw » wo 15 mar 2017, 22:54
Gelukkig had ik nog wat verouderde Lavazza boontjes in de maler zitten waar ik nu mee aan het oefenen benDat is mooi. Dat heb je in het begin met een Pavoni wel nodig
Berichtdoor fransg » wo 15 mar 2017, 23:04
Als je met reeds lang overleden koffie werkt, dan hangt het helemaal af van je maling en het tampen hoeveel weerstand er over blijft en daarmee varieer je kennelijk flink.Gelukkig had ik nog wat verouderde Lavazza boontjes in de maler zitten waar ik nu mee aan het oefenen ben
[...]
Ik merk nu dat de shots soms vrij soepel pullen, maar dat ik ook vaak veel te veel weerstand voel.
Velen hebben hier ervaring met denken. Een aantal heeft ook de koelring.De koelring zit ik ook aan te denken, heeft iemand hier ervaring mee?
Bedoel je die temperatuurplakstrip? Kan handig zijn maar een echte probe en een echte meter zijn samen beter.Verder zie ik hier en daar ook mensen die een temperatuur meter toevoegen.
Berichtdoor -deZeeuw » do 16 mar 2017, 11:13
Terug naar “Hefboom- / lever apparaten”
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.