Onderdelen Gaggia Classic

Put Name Here
Berichten: 7
Lid geworden op: za 27 apr 2013, 18:58

Onderdelen Gaggia Classic

Berichtdoor Put Name Here » za 27 apr 2013, 19:08

Hallo allemaal,

ik heb me net geregistreerd om advies te kunnen vragen. Het zit zo, ik heb al enkele jaren een Gaggia Classic met bijhorende MDF molen. Het is een geschikte set maar de rubberen dichtingsring moet vervangen worden, en via de winkel in Gent (Belgie) raak ik maar niet aan die vervangingsring. Het duurt allemaal veel te lang. Dus ben ik alternatieve wegen aan het uitproberen. Amazon UK heeft hem wel (zie http://www.amazon.co.uk/Gaggia-rubber-g ... ket+gaggia ) maar levert die niet in Belgie. Wie kan mij vooruit helpen? alvast bedankt,

alexander

Gebruikersavatar
Spironski
Berichten: 5784
Lid geworden op: ma 03 mar 2008, 16:52
Locatie: Groningen

Re: Onderdelen Gaggia Classic

Berichtdoor Spironski » za 27 apr 2013, 23:03

La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder

Put Name Here
Berichten: 7
Lid geworden op: za 27 apr 2013, 18:58

Re: Onderdelen Gaggia Classic

Berichtdoor Put Name Here » zo 28 apr 2013, 14:59

Okee, ik heb ze ondertussen gemaild. Nu, in mijn ervaring komt daar niet dikwijls antwoord op dus als iemand nog een tip heeft, graag.

groeten ,alexander

Arie19
Berichten: 158
Lid geworden op: vr 25 feb 2011, 00:51

Re: Onderdelen Gaggia Classic

Berichtdoor Arie19 » zo 28 apr 2013, 21:23

Niet gelijk zo negatief denken en anders een telefoontje plegen:Tel: 0320-237930

Succes, Arie.

Put Name Here
Berichten: 7
Lid geworden op: za 27 apr 2013, 18:58

Re: Onderdelen Gaggia Classic

Berichtdoor Put Name Here » ma 10 jun 2013, 13:31

Update: mijn koffiewinkel VDK in Gent heeft het opgelost. Bij hun leverancier schoot het niet op, maar ze hebben voor het onderdeel iemand anders gecontacteerd. Goed aangepakt daar.


Terug naar “Semi-automaten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast

cron