Voorstellen: Peter

Leuk dat je komt kijken op Koffiepraat.nl! Gebruik dit forum om je voor te stellen. Wie ben je, wat doe je, wat zijn je interesses enzovoorts!
Gebruikersavatar
bobbee
Berichten: 13289
Lid geworden op: za 01 sep 2012, 08:39
Locatie: Emmen

Re: Voorstellen: Peter

Berichtdoor bobbee » do 29 dec 2022, 21:46

Welkom Peter. Mooi en prijzig spul! Alles voor de koffie.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Ben70
Berichten: 764
Lid geworden op: vr 26 aug 2022, 11:50

Re: Voorstellen: Peter

Berichtdoor Ben70 » ma 02 jan 2023, 18:01


Berkel is een moderne (erg fijne) snijmachine: de Berkel Red Line 250

Hakbijl is een: Dalstrong Obliterator Meat Cleaver - 9" - Gladiator Series R
Deze gebruik ik voor het hakwerk voor mijn dryaged vlees (mijn andere hobby).
Serieuze spullen, dus serieuze cleaver. Leuk, je gaat me toch nuet vertellen dat je ook zo'n speciale droogkast hebtAfbeeldingAfbeelding

Afbeelding
Uhhh , sorry: ja dus … een Dryager DX500
die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70
Rocket Appartamento Compak E8
Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder

Gebruikersavatar
PeterV007
Berichten: 19
Lid geworden op: zo 27 nov 2022, 09:46

Re: Voorstellen: Peter

Berichtdoor PeterV007 » ma 02 jan 2023, 18:28

Serieuze spullen, dus serieuze cleaver. Leuk, je gaat me toch nuet vertellen dat je ook zo'n speciale droogkast hebtAfbeeldingAfbeelding

Afbeelding
Uhhh , sorry: ja dus … een Dryager DX500
die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70
De DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
Na zuurstof is koffie een essentiële basisbehoefte…

Ben70
Berichten: 764
Lid geworden op: vr 26 aug 2022, 11:50

Re: Voorstellen: Peter

Berichtdoor Ben70 » ma 02 jan 2023, 18:57



Uhhh , sorry: ja dus … een Dryager DX500
die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70
De DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
DX1000 5000 euro ex ,dat is niet gering,,,,,,het is om mee te beginnen een behoorlijke investering ,en hij moet maar afwachten of het ook goed loopt, zijn spareribs zijn nu al onovertroffen nergens vind je het beter,,,dat zegt mijn schoonzoon die zelf kok is in het hogere segment
Rocket Appartamento Compak E8

Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder

Gebruikersavatar
PeterV007
Berichten: 19
Lid geworden op: zo 27 nov 2022, 09:46

Re: Voorstellen: Peter

Berichtdoor PeterV007 » ma 02 jan 2023, 19:56



die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70
De DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
DX1000 5000 euro ex ,dat is niet gering,,,,,,het is om mee te beginnen een behoorlijke investering ,en hij moet maar afwachten of het ook goed loopt, zijn spareribs zijn nu al onovertroffen nergens vind je het beter,,,dat zegt mijn schoonzoon die zelf kok is in het hogere segment
Koop alles van dit merk in Duitsland. Scheelt al snel 30-40%
Na zuurstof is koffie een essentiële basisbehoefte…

Ruben-
Berichten: 296
Lid geworden op: ma 27 jun 2022, 10:12

Re: Voorstellen: Peter

Berichtdoor Ruben- » di 03 jan 2023, 08:46

Ziet er goed uit! Welkom.
Espresso: Ascaso baby t plus, lagom p64
Branden: Aillio bullet r1.

Ben70
Berichten: 764
Lid geworden op: vr 26 aug 2022, 11:50

Re: Voorstellen: Peter

Berichtdoor Ben70 » di 03 jan 2023, 12:27

De DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
Koop alles van dit merk in Duitsland. Scheelt al snel 30-40%
dank voor je tip ik zal eens kijken

Rocket Appartamento Compak E8

Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder


Terug naar “Stel je voor / jouw set-up”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten

cron