Voorstellen: Peter
Leuk dat je komt kijken op Koffiepraat.nl! Gebruik dit forum om je voor te stellen. Wie ben je, wat doe je, wat zijn je interesses enzovoorts!
Re: Voorstellen: Peter
Berichtdoor bobbee » do 29 dec 2022, 21:46
Welkom Peter. Mooi en prijzig spul! Alles voor de koffie.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Voorstellen: Peter
Berichtdoor Ben70 » ma 02 jan 2023, 18:01
die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70Uhhh , sorry: ja dus … een Dryager DX500Serieuze spullen, dus serieuze cleaver. Leuk, je gaat me toch nuet vertellen dat je ook zo'n speciale droogkast hebt
Berkel is een moderne (erg fijne) snijmachine: de Berkel Red Line 250
Hakbijl is een: Dalstrong Obliterator Meat Cleaver - 9" - Gladiator Series R
Deze gebruik ik voor het hakwerk voor mijn dryaged vlees (mijn andere hobby).
️
Rocket Appartamento Compak E8
Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder
Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder
Re: Voorstellen: Peter
Berichtdoor PeterV007 » ma 02 jan 2023, 18:28
De DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70Uhhh , sorry: ja dus … een Dryager DX500Serieuze spullen, dus serieuze cleaver. Leuk, je gaat me toch nuet vertellen dat je ook zo'n speciale droogkast hebt
️
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
Na zuurstof is koffie een essentiële basisbehoefte…
Re: Voorstellen: Peter
Berichtdoor Ben70 » ma 02 jan 2023, 18:57
DX1000 5000 euro ex ,dat is niet gering,,,,,,het is om mee te beginnen een behoorlijke investering ,en hij moet maar afwachten of het ook goed loopt, zijn spareribs zijn nu al onovertroffen nergens vind je het beter,,,dat zegt mijn schoonzoon die zelf kok is in het hogere segmentDe DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70
Uhhh , sorry: ja dus … een Dryager DX500
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
Rocket Appartamento Compak E8
Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder
Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder
Re: Voorstellen: Peter
Berichtdoor PeterV007 » ma 02 jan 2023, 19:56
Koop alles van dit merk in Duitsland. Scheelt al snel 30-40%DX1000 5000 euro ex ,dat is niet gering,,,,,,het is om mee te beginnen een behoorlijke investering ,en hij moet maar afwachten of het ook goed loopt, zijn spareribs zijn nu al onovertroffen nergens vind je het beter,,,dat zegt mijn schoonzoon die zelf kok is in het hogere segmentDe DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.
die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
Na zuurstof is koffie een essentiële basisbehoefte…
Re: Voorstellen: Peter
Berichtdoor Ben70 » di 03 jan 2023, 12:27
dank voor je tip ik zal eens kijkenDe DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
Koop alles van dit merk in Duitsland. Scheelt al snel 30-40%
Rocket Appartamento Compak E8
Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder
Lelit Bianca , KitchenAid - Siphon Coffee Brewer/kitchenaid grinder
Terug naar “Stel je voor / jouw set-up”
Ga naar
- Alles voor beginners
- Hardware (Machines, malers & accessoires)
- Semi-automaten
- Hefboom- / lever apparaten
- Volautomaten
- Koffiemolens & malers
- Filter, French press, Mokkapot etc.
- Branders
- Machines voor servings, pads en cups
- Accessoires
- Restaureren/Reviseren Espressomachines
- Software (Koffie, bonen, pads & servings)
- Koffie(bonen)
- Servings, Pads en Cups
- Melk
- Techniek & know-how
- Varia
- Koffie technieken
- Koffie branden
- Theepraat
- Thee, thee en nog eens thee
- Vraag & aanbod
- Te koop aangeboden
- Te koop gevraagd
- (Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen
- Oproepjes
- Koffiepraat
- Stel je voor / jouw set-up
- (Horeca) proefpanel
- Leuk en interessant
- De Huiskamer
- Evenementen
- Nieuws van onze partners
- Partners en zustersites
- Koffiegek.nl
- Horecakoffie.nl
- Beleef.nl
- Theepraat.nl
- Theegek.nl
- The Traveling...
- Forumnieuws / Over koffiepraat.nl
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten
Onze partners
Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren..
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
- Alle tijden zijn UTC+02:00
- Omhoog
- Verwijder alle forumcookies
Koffiepraat.nl
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.
Koffie websites.
 
Links.
Powered by phpBB ® | phpBB3 theme by KomiDesign