Lelit MaraX

Dit forum biedt je de ruimte om de lezers te vertellen waarom jouw shop of product top is. Doe je best!
Pti
Berichten: 1851
Lid geworden op: di 16 jun 2015, 15:43
Locatie: Zaanstad
Contacteer:

Lelit MaraX

Berichtdoor Pti » di 10 mar 2020, 11:55

Met Bianca liet Lelit zien dat ze met gebruik van bestaande onderdelen, gecombineerd met slimme innovatie een product neer konden zetten dat zowel de beginner als de ver gevorderde thuis barista aansprak.
Met het aanstaande en vernieuwde kleine zusje genaamd Mara X heeft Lelit een vergelijkbare missie. Ze zetten wéér een machine in de markt op een heel scherp prijspunt, die vernieuwend is en vrijwel volledig opgebouwd uit onderdelen die al een lang bewezen loopbaan hebben doorstaan.

Een discussietopic over de Lelit Mara X vind je; HIER

Lelit Mara X
LELIT MARA X, de gebruiksvriendelijke warmtewisselaar machine die met unieke technologie zorgt voor een ongekende temperatuurbeheersing.
De nieuwste machine uit de pro-line van Lelit is uitgevoerd in geborsteld RVS en wederom voorzien van de E61 zetgroep. De enkele boiler met warmtewisselaar kan tegelijk espresso maken en melk opschuimen zonder tussentijds opwarmen.

-- MAAK EEN AFSPRAAK OM DE LELIT MARA X TE PROBEREN, PROEVEN EN KOPEN --

Wij hebben al 2 jaar persoonlijke ervaring met de Lelit Pro-Line en leveren uit eigen voorraad. Voordat u uw Mara X mee naar huis neemt, pakken wij haar samen uit en lopen de espressomachine na of alles naar uw wens is!


WARMTEWISSELAAR
Door de hoofdboiler van de Mara X loopt een brede verticale buis, de warmtewisselaar, waar vers water richting de e61 zetgroep doorheen stroomt. De hoofdboiler staat constant onder druk wat zorgt voor een voorraad stoom die u gebruikt voor het maken van een cappuccino. Het rond stromende water in de warmtewisselaar zorgt er voor dat de zetgroep op de juiste temperatuur wordt gehouden, een zogenaamde thermosyphon.

STILLE POMP
Het grootste bezwaar tegen de vibratiepomp is vaak het geluid. Lelit heeft een aantal extra maatregelen getroffen om het geluid tot een minimum te beperken. De belangrijkste is een membraan dat tegen de uitgang van de pomp is geplaatst. Constante tegendruk zorgt voor een stillere werking, constante waterafgifte en zachtere pre-infusie. De pomp hangt in extra dikke rubberen beugels, die doortrillen van het geluid tot een minimum beperken en zoals alle Lelit pro machines is de behuizing goed gefixeerd met extra schroeven.

UNIEKE TEMPERATUURBEHEERSING
De PID regelaar zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare temperatuur stabiliteit. Het unieke aan deze machin is dat de temperatuur niet alleen in de boiler maar ook in de warmtewisselaar wordt gemeten. Hierdoor kan te temperatuur van de zetgroep actief worden geregeld. Met een verborgen schakelaar achter de lekbak kunt u kiezen voor LAGE, MIDDEL en HOGE temperatuur. De unieke temperatuurbeheersing van de Mara X is ongeëvenaard door andere warmtewisselaar machines en biedt maximaal gebruikersgemak.
Lelit Mara X is een handgemaakt kwaliteitsproduct van een ervaren Italiaans familiebedrijf. Het geheel is strak ontworpen met het oog op gebruikersgemak en samengesteld uit de best beschikbare componenten. De innovatie van de Lelit Mara X zorgen voor een compacte en zeer functionele machine die het gemakkelijk wint van machines in een veel hogere prijsklasse.


STANDAARD FEATURES VAN DE LELIT MARA X
ZEER COMPACT

De Lelit Mara X is een zeer compacte machine die in elk huishouden wel een mooi plekje kan vinden. Desondanks is er een groot waterreservoir van 2,5 liter beschikbaar en ook de lekbak van 500ml zorgt ervoor dat knoeien verleden tijd is. Een goede afstand tussen de lekbak en de zetgroep zorgen ervoor dat ook mokken, macchiato glazen en thermobekers makkelijk onder de zetgroep passen.

ENERGIE ZUINIGE MODUS
Wanneer u de machine voor langere tijd niet gebruikt gaat Mara X automatisch in haar energie zuinige modus. Door de temperatuur te verlagen wordt er minder stroom verbruikt en bij her-activatie is de machine in 10 minuten weer gereed voor gebruik.

STANDAARD ACCESSOIRES
Bij elke Lelit Mara X vind u een startpakket met accessoires. De unieke Lelit coffeeslide filterdrager met drie verschillende filterbakjes en een blindfilter voor reiniging. Een 70L water ontharder, Lelit luxe RVS tamper, extra stoomtip, schoonmaakpakket en een kopjesrek.
Verder zien we:
- Elegante body van geborsteld RVS
- Cool touch / Anti-aanbrand stoompijpje
- Dubbele manometer voor stoom- en zetdruk
- En nog veel meer!

Prijs: € 1190,- inclusief BTW (€983,47excl. BTW).
Wees een van de eerste in Nederland met deze prachtige machine en koop haar nu al via:
INFO@HOOFDKWARTIER-KOFFIEBRANDERIJ.NL
Bellen kan natuurlijk ook: 06 25094549 of 06 28572593
Bijlagen
©justvisual-99538.jpg
©justvisual-99549.jpg
©justvisual-99552.jpg
Laatst gewijzigd door Pti op vr 20 mar 2020, 14:56, 5 keer totaal gewijzigd.

Pti
Berichten: 1851
Lid geworden op: di 16 jun 2015, 15:43
Locatie: Zaanstad
Contacteer:

Re: Lelit MaraX

Berichtdoor Pti » di 10 mar 2020, 11:57

Laatst gewijzigd door Pti op vr 20 mar 2020, 14:53, 1 keer totaal gewijzigd.

Pti
Berichten: 1851
Lid geworden op: di 16 jun 2015, 15:43
Locatie: Zaanstad
Contacteer:

Re: Lelit MaraX

Berichtdoor Pti » do 14 mei 2020, 18:20

Er is vanaf heden een demonstratiemodel beschikbaar in Amstelveen voor iedereen die de MaraX eens aan de tand wil voelen.


Terug naar “(Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron