Gisteren even een mooi nieuw grand cafe aangedaan voor een bakkie leut.
Twee K 30 molens naast mekaar.
Joekel van een driegroeps Astoria.Spul was nog geen twee jaar oud.
Ik een espresso en mijn ega een koffie.
Wat een ellende.Doorlooptijd ongeveer 8 seconden.Zeker 60 ml koffie.Resultaat te bedroevend voor woorden.
En waarom is een koffie niks anders dan een dubbele espresso?En waarom is die even duur als mijn enkele expresso?
De koffiehuizen in Nederland zijn gewoon slecht.
Kom je in een specialtybar krijg je een bakkie azijn voorgezet.Third wave heet dat dan.Proef je de blauwe bessen? Nee .Wel azijn en citroen.
Waarom krijg je hier nergens espresso zoals in Italie? Gewoon lekkere espresso .Niet zuur maar gewoon koffie die naar koffie smaakt.
Ik denk dat ze zich daar flink achter de oren krabben als ze zien wat er in de wereld met hun koffiekunst gebeurt.
bakkie ellende
In het proefpanel kan iedere bezoeker van koffiepraat plaatsnemen. Hoe het werkt? Simpel!
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
-
- Berichten: 2
- Lid geworden op: wo 11 dec 2013, 12:38
Re: bakkie ellende
Berichtdoor Bas Boskma » wo 18 dec 2013, 22:00
Waar was deze bar?
eneehh....
eneehh....
Pas op hèexpresso
Re: bakkie ellende
Berichtdoor @3aan » wo 18 dec 2013, 23:53
Geeft niks dat je Crema niet kent, alleen zal die verspreking wel bewust gemaakt zijn, zoals hij werd genoemd in die tent waar hij geweest is, dan weet je eigenlijk al dat het niet veel kan zijn.Waar was deze bar?
eneehh....Pas op hèexpresso
Gaggia Orione - 1973 - Vibiemme Pistone 2017 in wederopbouw - Ceado E37s
Volg Adriaans koffiekar op fb.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.
Volg Adriaans koffiekar op fb.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.
Terug naar “(Horeca) proefpanel”
Ga naar
- Alles voor beginners
- Hardware (Machines, malers & accessoires)
- Semi-automaten
- Hefboom- / lever apparaten
- Volautomaten
- Koffiemolens & malers
- Filter, French press, Mokkapot etc.
- Branders
- Machines voor servings, pads en cups
- Accessoires
- Restaureren/Reviseren Espressomachines
- Software (Koffie, bonen, pads & servings)
- Koffie(bonen)
- Servings, Pads en Cups
- Melk
- Techniek & know-how
- Varia
- Koffie technieken
- Koffie branden
- Theepraat
- Thee, thee en nog eens thee
- Vraag & aanbod
- Te koop aangeboden
- Te koop gevraagd
- (Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen
- Oproepjes
- Koffiepraat
- Stel je voor / jouw set-up
- (Horeca) proefpanel
- Leuk en interessant
- De Huiskamer
- Evenementen
- Nieuws van onze partners
- Partners en zustersites
- Koffiegek.nl
- Horecakoffie.nl
- Beleef.nl
- Theepraat.nl
- Theegek.nl
- The Traveling...
- Forumnieuws / Over koffiepraat.nl
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 13 gasten
Onze partners
Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren..
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
- Alle tijden zijn UTC+02:00
- Omhoog
- Verwijder alle forumcookies
Koffiepraat.nl
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.
Koffie websites.
 
Links.
Powered by phpBB ® | phpBB3 theme by KomiDesign