Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor AEO » vr 24 jun 2016, 22:56
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor Spironski » za 25 jun 2016, 02:52
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor dirk020 » ma 27 jun 2016, 12:39
Niet gevonden, wellicht een ideetje om hier zo'n draadje te starten! Ga ik gewoon doen, best interessantHoewel het Kruidvat inderdaad geen eigen brander in de tuin zal hebben staan en gewoon bij een van de zeer grote branders in zal slaan, schat ik hun bonen toch lager in dan de Italiaanse blend van de specialist om de hoek. Daar is de prijs ook naar.
Ik ken hun bonen niet, maar ik vermoed toch echt mindere kwaliteit bonen, die ook nog eens wel eens heel oud zouden kunnen zijn. Ik heb wel eens een zak zien liggen die meer dan 10 maanden oud was, dus waarom niet een jaar oud? Blèhh!Stond er trouwens op HB niet hele draad over de stelling dat Italiaanse branders op een of andere manier ook een manier hadden gevonden (door blending en branding) om hun bonen ook na 3 maanden nog goed te laten smaken?
Dat kan je pas zeggen als je 't beprobeerd hebt. Wie weet...
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor fransg » ma 27 jun 2016, 13:21
Hoe heb je dan precies gezocht? Kun je dat aangeven?Niet gevondenStond er trouwens op HB niet hele draad over de stelling dat Italiaanse branders op een of andere manier ook een manier hadden gevonden (door blending en branding) om hun bonen ook na 3 maanden nog goed te laten smaken?
Als ik daar zoek op het meest voor de hand liggende, "italian roast fresh" dan vind ik namelijk direct al deze:
http://www.home-barista.com/coffees/red ... 41020.html
En ook:There's nothing wrong with the Italian roasters if you like what they represent, which is comfort, chocolate, nuts, etc. They're affordable and consistent, and as mentioned above good if you freeze immediately after opening.
http://www.home-barista.com/coffees/2-m ... 28681.html
Tevens:
http://www.home-barista.com/coffees/tho ... 15360.html
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor dirk020 » ma 27 jun 2016, 15:09
Oeps, ik zat TB door te vlooien, wist niet dat HB HomeBarista is!Hoe heb je dan precies gezocht? Kun je dat aangeven?
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor Spironski » ma 27 jun 2016, 17:01
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor Jochen_P » wo 29 jun 2016, 10:06
Lelit PL41EM
Eureka Olympus Hi-speed
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor fransg » wo 29 jun 2016, 10:14
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor Spironski » wo 29 jun 2016, 14:35
Re: Schoonmaken La Pavoni Europiccola
Berichtdoor fransg » wo 29 jun 2016, 15:01
Terug naar “Hefboom- / lever apparaten”
- Alles voor beginners
- Hardware (Machines, malers & accessoires)
- Semi-automaten
- Hefboom- / lever apparaten
- Volautomaten
- Koffiemolens & malers
- Filter, French press, Mokkapot etc.
- Branders
- Machines voor servings, pads en cups
- Accessoires
- Restaureren/Reviseren Espressomachines
- Software (Koffie, bonen, pads & servings)
- Koffie(bonen)
- Servings, Pads en Cups
- Melk
- Techniek & know-how
- Varia
- Koffie technieken
- Koffie branden
- Theepraat
- Thee, thee en nog eens thee
- Vraag & aanbod
- Te koop aangeboden
- Te koop gevraagd
- (Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen
- Oproepjes
- Koffiepraat
- Stel je voor / jouw set-up
- (Horeca) proefpanel
- Leuk en interessant
- De Huiskamer
- Evenementen
- Nieuws van onze partners
- Partners en zustersites
- Koffiegek.nl
- Horecakoffie.nl
- Beleef.nl
- Theepraat.nl
- Theegek.nl
- The Traveling...
- Forumnieuws / Over koffiepraat.nl
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 gasten
Onze partners
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
- Alle tijden zijn UTC+02:00
- Omhoog
- Verwijder alle forumcookies
Koffiepraat.nl
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.