Ik denk ook niet dat er iemand met een magnetron kookt.
http://ahrecepten.eu/magnetron-recepten/Met microgolven kan men koken net als op een gewoon fornuis.
Berichtdoor fransg » do 02 feb 2017, 17:39
Ik denk ook niet dat er iemand met een magnetron kookt.
http://ahrecepten.eu/magnetron-recepten/Met microgolven kan men koken net als op een gewoon fornuis.
Berichtdoor cremalover » do 02 feb 2017, 17:40
Berichtdoor mutsje » do 02 feb 2017, 18:14
Ik heb er zelfs twee nadat de combioven alleen nog oven was. Maar ja flink vloeken rukken en konden we em eruit krijgen zekering van 20 cent vervangen en tja..toen had ik twee magnetrons. Doe alleen dingen ontdooien erin lekker makkelijk. Machine staat alweer te draaien en rijzen doe ik zonder thermometers zo op het aanrecht en soms op 45 graden in de oven. Wel heeft het rijsbakje permanent een douchmuts op tegenwoordig anders krijgt het het koud.Goede tip maar wij hebben geen magnetron, die komt er ook niet. Nooit gemist ook. Ik hou niet van dat soort voedselbereiding...
Berichtdoor fransg » do 02 feb 2017, 18:17
Berichtdoor Kabouter » do 02 feb 2017, 18:30
Dit maar eens uitgeprobeerd, 80% hydratatie bij twee halfvolkoren tarwebroden. Nogal onhandelbaar bij het vouwen; dat deed ik maar direct in de tupperware(achtige)bakjes. Maar het brood werd prima, met een mooie kruim. Volgende keer eens 85 proberenAls je plakken deeg ziet super glad en zonder bij die gasten aan hun handen te kleven? Daar zit toch een of ander goedje doorheen?Ik zag Robert op tv iets zeggen in de trant van: heel veel water bij je deeg doen, teveel voor de machine; vouwen na een uur; nog eens na een uur; vormen en 24 uur rijzen.
Is dat echt allemaal zo zuiver als dat wij dat proberen te doen?
Berichtdoor @3aan » do 02 feb 2017, 19:51
Is dat dan vloergebakken of in een blik?Dit maar eens uitgeprobeerd, 80% hydratatie bij twee halfvolkoren tarwebroden. Nogal onhandelbaar bij het vouwen; dat deed ik maar direct in de tupperware(achtige)bakjes. Maar het brood werd prima, met een mooie kruim. Volgende keer eens 85 proberenAls je plakken deeg ziet super glad en zonder bij die gasten aan hun handen te kleven? Daar zit toch een of ander goedje doorheen?Ik zag Robert op tv iets zeggen in de trant van: heel veel water bij je deeg doen, teveel voor de machine; vouwen na een uur; nog eens na een uur; vormen en 24 uur rijzen.
Is dat echt allemaal zo zuiver als dat wij dat proberen te doen?
Berichtdoor Kabouter » do 02 feb 2017, 20:25
Berichtdoor fransg » do 02 feb 2017, 20:27
Berichtdoor bobbee » do 02 feb 2017, 21:05
Berichtdoor fransg » do 02 feb 2017, 23:23
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 22 gasten
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.