Pagina 280 van 317

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 16 mei 2020, 11:40
door gilleko B.
Dit Forum werkt levensverrijkend in het kader van het Hier en Nu.

Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk


Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 16 mei 2020, 12:14
door fransg
Prachtig!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 17 mei 2020, 09:46
door cremalover
Pain de campagne.
100% T110.
80%hydratatie.
IMG-20200517-WA0001.jpg
IMG-20200517-WA0000.jpg
IMG-20200517-WA0004.jpg
IMG-20200517-WA0002.jpg

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 17 mei 2020, 09:48
door fransg
Prachtig

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 17 mei 2020, 09:49
door gilleko B.
Ik weet nu wat ik zie dat goed is, wat een mooie Ovenspring.

Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk


Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 20 mei 2020, 13:39
door fransg
868AC4B5-58B6-4A0C-8997-6AD2A74D55F5.jpeg
B472841D-A5BD-481C-AED6-59BAFC107490.jpeg

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: vr 22 mei 2020, 17:51
door cremalover
Manitoba 100% volkoren.
95% hydratatie.
IMG_1257.jpg
IMG_1259.jpg

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 24 mei 2020, 21:50
door gilleko B.
Bij die ronde broden, is een lang broodmes makkelijk.

Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk


Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 30 mei 2020, 13:14
door cremalover
Weekend broden.
50% zelfgemalen tarwe.
25 % T55
25% T80
80% hydratatie.Ongeveer.

Totale bereidingstijd 21 uur.


Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 30 mei 2020, 15:34
door fransg
daar lijkt iets niet goed te rijzen
Schermafbeelding 2020-05-30 om 15.34.11.png