Pagina 228 van 649
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: zo 17 mar 2019, 13:13
door cremalover
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: zo 17 mar 2019, 15:26
door bobbee
Bloem en vers gemalen tarwe. 75% hydratatie. Zonnebloempitten en gierst. [IMG]
//uploads.tapatalk-cdn.com/201903 ... d4be02.jpg[/IMG]
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: zo 17 mar 2019, 16:12
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: ma 18 mar 2019, 20:34
door mutsje
Ziet er lekker uit, afgelopen dagen gepoogd starter te maken van speltmeel maar dat was geen succes. Binnenkort maar zak roggemeel kopen en starter maken. Wil weer eens zuurdesem brood maken.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 20 mar 2019, 17:16
door fransg
Brooddeeg gemengd, 24 uur in de koelkast gelaten, eruit, kamertemp, beetje opgespannen, oven aangestoken en zodra redelijk warm, erin.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 20 mar 2019, 18:14
door bobbee
Easy does it!

Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: za 23 mar 2019, 13:51
door DeepnGroond
Rogge, desem met hazelnoten, rozijnen en maanzaad.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: za 23 mar 2019, 15:07
door bobbee
Lekker. En bloem?
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: za 23 mar 2019, 15:22
door DeepnGroond
33% roggebloem, 33% volkoren meel, 34% tarwebloem T65 in deze versie.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: ma 25 mar 2019, 12:22
door fransg