Pagina 228 van 649

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: zo 17 mar 2019, 13:13
door cremalover
Rogge/tarwe

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: zo 17 mar 2019, 15:26
door bobbee
Bloem en vers gemalen tarwe. 75% hydratatie. Zonnebloempitten en gierst. [IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201903 ... d4be02.jpg[/IMG]

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: zo 17 mar 2019, 16:12
door fransg
wow!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 18 mar 2019, 20:34
door mutsje
Ziet er lekker uit, afgelopen dagen gepoogd starter te maken van speltmeel maar dat was geen succes. Binnenkort maar zak roggemeel kopen en starter maken. Wil weer eens zuurdesem brood maken.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 20 mar 2019, 17:16
door fransg
Brooddeeg gemengd, 24 uur in de koelkast gelaten, eruit, kamertemp, beetje opgespannen, oven aangestoken en zodra redelijk warm, erin.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 20 mar 2019, 18:14
door bobbee
Easy does it!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 23 mar 2019, 13:51
door DeepnGroond
Rogge, desem met hazelnoten, rozijnen en maanzaad.
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 23 mar 2019, 15:07
door bobbee
Lekker. En bloem?

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 23 mar 2019, 15:22
door DeepnGroond
33% roggebloem, 33% volkoren meel, 34% tarwebloem T65 in deze versie.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 25 mar 2019, 12:22
door fransg