Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: zo 12 mei 2019, 08:49
quanto costa?cremalover schreef:Heb een Brod&Taylor rijskast te koop.
Misschien heeft een bakker interesse.
Heb hem denk ik twee keer gebruikt
Pompeii gaat makkelijker.
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://www.koffiepraat.nl:443/forum/
quanto costa?cremalover schreef:Heb een Brod&Taylor rijskast te koop.
Misschien heeft een bakker interesse.
Heb hem denk ik twee keer gebruikt
Pompeii gaat makkelijker.
145 euro.cremalover schreef: zo 12 mei 2019, 08:38 Heb een Brod&Taylor rijskast te koop.
Misschien heeft een bakker interesse.
Heb hem denk ik twee keer gebruikt
Pompeii gaat makkelijker.
Ok. Ik heb de 1e versie, de nieuwe die jij hebt heeft meer mogelijkheden in temperatuur dus twijfelde even. Voor brood is die van mij goed genoeg dus hou die maar gewoon. Toch bedankt.cremalover schreef:145 euro.cremalover schreef: zo 12 mei 2019, 08:38 Heb een Brod&Taylor rijskast te koop.
Misschien heeft een bakker interesse.
Heb hem denk ik twee keer gebruikt
Pompeii gaat makkelijker.
Brood met Diamant Profi meel.Duur.1,99 de kilo.Simpel wit desembrood.Maar o zo lekker voor in het tosti ijzer met wat goede oude kaas.
Lecker! [emojivaneenmellkkoe]fransg schreef: Met melk ipv water
Mooie korst