Re: Brood en wat zit er nou eigenlijk in.
Geplaatst: ma 12 dec 2016, 19:52
Ben je nu de . . . . . kwijt?
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://www.koffiepraat.nl:443/forum/
Zou fijn zijn als je eerst het vorige raadsel uitlegt voordat je weer met een vage nieuwe komt.@3aan schreef:Ben je nu de . . . . . kwijt?
bobbee schreef:Zou fijn zijn als je eerst het vorige raadsel uitlegt voordat je weer met een vage nieuwe komt.@3aan schreef:Ben je nu de . . . . . kwijt?
Ik begrijp er geen hol van, en intussen jagen we achter een paar raadsels aan terwijl we ook interessante feiten over broodbakken kunnen uitwisselen.@3aan schreef:Wie had het over een molen Wateringen? Jij! Molenaar Blom of Bom? BOM dus!! Wie begrijpt er een simpel bijna cryptisch regeltje niet? Juist . . .! Waarom?
Ach Frans, ik hoop dat je, je "kluts" weer snel kan gebruiken.fransg schreef:Ik begrijp er geen hol van, en intussen jagen we achter een paar raadsels aan terwijl we ook interessante feiten over broodbakken kunnen uitwisselen.@3aan schreef:Wie had het over een molen Wateringen? Jij! Molenaar Blom of Bom? BOM dus!! Wie begrijpt er een simpel bijna cryptisch regeltje niet? Juist . . .! Waarom?
Ik schrijf ook weleens expres een woord verkeerd in de hoop dat iemand struikelt maar op een gegeven moment moeten we gewoon doorlopen misschien. Tenzij het enorm geestig is maar dit gaat volgens mij helemaal nergens over...
fransg schreef:ja, dat is een verstandige inbreng Pti, want we komen zo toch niet verder als @3aan zichzelf slechts herhaalt in drie hoofletters met steeds meer spatiën.
Een van de recepten die ik wilde doen heeft als voordeel dat het deeg de hele nacht in de koelkast gaat, schijnt prima te kunnen. De desem doe ik al regelmatig in de koelkast omdat het anders niet bij te houden is zo hard als het rijst, dan weer gevoerd moet worden want die desem krijgt ook trek natuurlijk, het is een soort hardloopverslaafde sporter die maar door kan eten als je hem z'n gang laat gaan.mutsje schreef:Heb al begrepen dat het in de koelkast langzamer rijst maar alle zuren er dan ook uit gaan.
Je kunt ook dagen voeren overslaan hoor. Doe ik ook en dan wordt die 'inactief' geef em weer wat doping en gaat weer als de brandweer. Morgenochtend maar eens voorbereiding doen als ik zin heb. Moet ook 2 kids happy houden en naar school brengen.fransg schreef:Een van de recepten die ik wilde doen heeft als voordeel dat het deeg de hele nacht in de koelkast gaat, schijnt prima te kunnen. De desem doe ik al regelmatig in de koelkast omdat het anders niet bij te houden is zo hard als het rijst, dan weer gevoerd moet worden want die desem krijgt ook trek natuurlijk, het is een soort hardloopverslaafde sporter die maar door kan eten als je hem z'n gang laat gaan.mutsje schreef:Heb al begrepen dat het in de koelkast langzamer rijst maar alle zuren er dan ook uit gaan.