Re: Advies en tips gevraagd voor nieuwe espressomachine
Geplaatst: di 29 aug 2017, 16:10
Leek me beter ze zo aan de schandpaal te nagelen om het ze af te laten leren. Als je er niks aan doet dan blijven ze komen.
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://www.koffiepraat.nl:443/forum/
en antwoordt op voorstellen vragen:Recommendations needed for a 1 group espresso machine for the office & events. To replace the fantastic @contiespressouk CC100
Budget - Cheap as (doesn't need to be a 'cool brand'). HX fine prefer DB.
If ur after HX or DB we have the VBM£1k tops [budget]
Yes they are. How many anticipated cups per day serving ? Another option is the la spaziale S1Probably not enough for a pop-up event though? these are domestic machines aren't they?
Thanks. Ik had al zo´n vermoeden..Pti schreef:Bestond hij maar... Nee joh als ik het zo lees willen die gasten voor een duppie op de eerste rang.
Sowieso zijn er weinig DB horeca machines en die die er zijn zijn óf heel recent/jong of van de peperdure top-of-the-bill merken. En als je al een oudje vind, zoals een LM linea classic dan is een 1 groeper dikwijls veuuuul duurder (waardevoller) dan een meergroeps machine.
Trouwens, welke idioot gaat er een catering of popup klus doen met een 1 groeper.
Wij hebben dit weekend in 5 uurtjes even 600 lungo's weggegeven op nationale kringloopdag en dat was met een 2 groeper (en 1 maler) al flink aanpoten. En dat was met het werkpaard der werkpaarden een originele faema e61 uit 1964.