Re: Wat drink je nu?
Geplaatst: wo 18 dec 2024, 22:44
Dat verklaart dan toch in ieder geval deels waarom er zo fijn gemalen moest worden in vergelijking tot ‘normaal’?
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://www.koffiepraat.nl:443/forum/
De koffie waar we het over hebben is er één uit de competition serie. Die andere koffie die je van Manhattan hebt, welke lijn is dat? Specially wellicht?Rosanne schreef:Ik heb nog een ander paar bonen van Manhattan en die moet ik op 21 malen. Dus het ligt echt aan het soort boon. Zal eens kijken of ik ze op de foto kan zetten. Het is een hybrid washed boon uit Costa rica.
Deze https://manhattancoffeeroasters.com/pro ... 13105b7e4e
klinkt goed! zie dat ze nu dicht zijn.. begin januari dan bestellenmr Blanc schreef: wo 18 dec 2024, 08:50 Drink nu btw een special van Keen "La Manilla" heel apart met gingerbread tonen erdoor. Heerlijk als winterse cortado of cappucino. Als espresso net iets te funky denk ik.
Leuk, ik moet ook maar eens een keer bij DAK bestellen. Overigens las ik 'cinnamon BOM' als 'Cim Bom Bom', de voetballiefhebbers begrijpen dat het van mijn favo club komt, dus ik werd ff blij toen ik het zag, tot ik zag dat je dat niet bedoeldeyoussef88 schreef: do 19 dec 2024, 13:28
erg lekker, ik ben meestal nieit zon fan van cinnamon koffies.. vind daar vaak de balans zoek.. is het meer een cinnamon BOM dan dat je wat anders proeft.. maar deze is echt heerlijk in balans. zeker een funky koffie, maar toch die zachte touch.. ja heerlijk gewoon. Zal m niet aan de hele familie serveren bij kerst maar voor koffieliefhebbers absoluut![]()
Rare en exceptional lijnomeCoffee schreef:De koffie waar we het over hebben is er één uit de competition serie. Die andere koffie die je van Manhattan hebt, welke lijn is dat? Specially wellicht?Rosanne schreef:Ik heb nog een ander paar bonen van Manhattan en die moet ik op 21 malen. Dus het ligt echt aan het soort boon. Zal eens kijken of ik ze op de foto kan zetten. Het is een hybrid washed boon uit Costa rica.
Deze https://manhattancoffeeroasters.com/pro ... 13105b7e4e
Ik sprak iemand die de koffie van Manhattan ook wel kent. Zij gaf aan dat het aannemelijk is dat de bonen steeds lichter gebrand zijn naarmate je een koffie kiest uit een meer exclusieve lijn. Je wilt tenslotte die bijzondere smaken naar voren laten komen.Rosanne schreef:Rare en exceptional lijnomeCoffee schreef:De koffie waar we het over hebben is er één uit de competition serie. Die andere koffie die je van Manhattan hebt, welke lijn is dat? Specially wellicht?Rosanne schreef:Ik heb nog een ander paar bonen van Manhattan en die moet ik op 21 malen. Dus het ligt echt aan het soort boon. Zal eens kijken of ik ze op de foto kan zetten. Het is een hybrid washed boon uit Costa rica.
Deze https://manhattancoffeeroasters.com/pro ... 13105b7e4e
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Denk niet dat dat klopt.omeCoffee schreef: do 19 dec 2024, 23:39Ik sprak iemand die de koffie van Manhattan ook wel kent. Zij gaf aan dat het aannemelijk is dat de bonen steeds lichter gebrand zijn naarmate je een koffie kiest uit een meer exclusieve lijn. Je wilt tenslotte die bijzondere smaken naar voren laten komen.Rosanne schreef:Rare en exceptional lijnomeCoffee schreef: De koffie waar we het over hebben is er één uit de competition serie. Die andere koffie die je van Manhattan hebt, welke lijn is dat? Specially wellicht?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Haar vermoeden wordt in ieder geval ondersteund door jouw antwoord op mijn vraag. Je hebt nu een koffie gekocht die lichter wordt gebrand dan de koffie die je normaal bij Manhattan koopt. En dus moet je fijner malen.