Pagina 537 van 648
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 28 okt 2022, 21:33
door Joste
Lijkt me heerlijk!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: za 29 okt 2022, 08:45
door Wijmaar
bobbee schreef:Ja, beetje chilipoeder wel. Hij wordt heel snel pittig heet. Heb een beetje eigen versie naar smaak ontwikkeld.
1 chinese kool
3 bosui
1 Witte ui
1 grote Wortel
1 Appel
1 Peer
4 a 5 tenen Knoflook
Gember
Chili poeder
Zout
Ik heb speciale Koreaanse chili gebruikt, zonder zaadjes en niet heel pittig. Vanochtend kwam er al lekker gas uit de pot, dus gaat goede kant op!
Het brood had er ook zin in deze keer! Nog niet vaak zoveel bellen gezien tijdens het insnijden.
Verstuurd vanaf mijn M2011K2G met Tapatalk
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 30 okt 2022, 12:03
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 01 nov 2022, 19:00
door bobbee
Biga voordeeg, 1 dag kamertemperatuur gefermenteerd, 2 dagen opgebold in de koelkast. 60/90 sec op 400c gebakken (gemeten onder de steen), rollende vlam in mijn heerlijke oventje op gas. Sublieme smaak aan het deeg.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 02 nov 2022, 08:09
door fransg
Beeldschoon
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 02 nov 2022, 08:58
door Dirk Jan
Ziet er goed uit en smaakt vast lekker! En een voor mij nieuwe methode, leuk.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 02 nov 2022, 11:35
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 02 nov 2022, 17:45
door Joste
Wat een huisvlijt weer van jullie allemaal! Heerlijk!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 02 nov 2022, 19:52
door gilleko B.
bobbee schreef:
Biga voordeeg, 1 dag kamertemperatuur gefermenteerd, 2 dagen opgebold in de koelkast. 60/90 sec op 400c gebakken (gemeten onder de steen), rollende vlam in mijn heerlijke oventje op gas. Sublieme smaak aan het deeg.
Ik voel het genot op de tong en gehemelte tussen mijn ivoren torens alleen al bij zien van deze foto's.
️
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 04 nov 2022, 09:59
door fransg