Laatste weken vul ik de hopper steeds aan als deze een bepaalde hoogte bereikt.Dan brand ik een pondje en kieper het er boven op.Altijd koffie die minimaal een dag of 5 oud is zo.
Perfect.

Toch minder perfect dan je op het eerste gezicht zou denken, in het midden loopt de koffie namelijk sneller naar beneden dan aan de zijkanten, zodoende blijven er een ruime hoeveelheid van de "oude" boontjes aan de zijkant terwijl je al eerder dan verwacht al aan de nieuwe bezig bent, probeer dit maar eens uit met een batch lichter gebrande bonen op een batch donkerder gebrande.cremalover schreef:ik heb sinds ik brand regelmatig koffie in de molen die dezelfde dag gebrandt is.steeds weer vergeten op tijd te branden.
Laatste weken vul ik de hopper steeds aan als deze een bepaalde hoogte bereikt.Dan brand ik een pondje en kieper het er boven op.Altijd koffie die minimaal een dag of 5 oud is zo.
Perfect.
Er zit een "geleider" in de vorm van een kegel met de punt naar boven gericht. Hierdoor zakt alles behoorlijk gelijkmatig.@3aan schreef:Toch minder perfect dan je op het eerste gezicht zou denken, in het midden loopt de koffie namelijk sneller naar beneden dan aan de zijkanten, zodoende blijven er een ruime hoeveelheid van de "oude" boontjes aan de zijkant terwijl je al eerder dan verwacht al aan de nieuwe bezig bent, probeer dit maar eens uit met een batch lichter gebrande bonen op een batch donkerder gebrande.cremalover schreef:ik heb sinds ik brand regelmatig koffie in de molen die dezelfde dag gebrandt is.steeds weer vergeten op tijd te branden.
Laatste weken vul ik de hopper steeds aan als deze een bepaalde hoogte bereikt.Dan brand ik een pondje en kieper het er boven op.Altijd koffie die minimaal een dag of 5 oud is zo.
Perfect.