Re: RE: Re: ml en gewicht NL koffie!

21
tohenk2 schreef: Of je de ruimte op het werk krijgt? Als er gezeikt wordt over verspilling omdat je goede koffie wil serveren ... dan betwijfel ik het.
(En net zoals Frans -die te beleefd is om het te zeggen- denk ik dat je met baggerkwaliteit koffie moet werken. Rotzooi er in, rotzooi er uit.)
Maar ik denk dat iedereen hier het eens is dat dat dus inderdaad geen reden is om dan maar niet te leren hoe het beter kan.
Ja, ik vind het persoonlijk heel jammer tohenk2.
Maar dat gaat wel goed komen. Mijn vrouw en ik hebben leuke ideeën voor in de toekomst! :D

Re: ml en gewicht NL koffie!

22
bobbee schreef:Ja, het siert je mister coffee dat je hier op het forum je vragen stelt om op het werk betere koffie te kunnen serveren! Ik heb nog geen enkele ander persoon uit de horeca hier gezien met vragen. En dat ook nog zonder de naam van het bedrijf te noemen waar je werkt. We hoeven dus niet bang te zijn dat je hier alleen maar komt om te spammen. ;)
Thanks bobbee!