Neem contact op met een forumbeheerder

Over Koffiepraat.nl
Deze website is een concept van Cookin' BV en is dé online plek voor koffieliefhebbers, horecaprofessionals en thuisbarista's. Hier vind je antwoord op al je vragen... als ze met koffie te maken hebben tenminste...

Mocht je naar aanleiding van uw bezoek aan deze website vragen hebben of wanneer je een interessant koffie- of theenieuwtje hebt, dan kunt u contact via de deze contactgegevens:

Cookin' BV
Ophoviuslaan 100
5212 AR 's-Hertogenbosch
E: info@cookin.nl

Partner worden?
Cookin' BV is eigenaar en ontwikkelaar van onder andere Koffiegek.nl, Koffiepraat.nl, Theegek.nl, Horecakoffie.nl en Specialtytea.nl. Deze websites zijn al jaren dé plek voor koffie- en theeliefhebbers. De bezoekersaantallen liegen er niet om en bieden interessante advertentiemogelijkheden.

Draagt u deze websites een warm hart toe en wilt u mee helpen deze websites de komende jaren verder te laten groeien, dan bieden wij u een speciaal partnership. Dit partnership bestaat enerzijds uit sponsoring (het hosten en onderhouden van websites met veel traffic kost nu eenmaal geld) maar biedt anderzijds ook de mogelijkheid content te leveren en mee te denken over de toekomst van deze websites. Wat bieden wij:

Aanwezigheid op deze websites in de vorm van een banner en/of een advertorial (alle websites). Deze banners of advertorials kunnen gedurende het jaar gewijzigd worden om in te springen op seizoenen, producten of evenementen;
Laten plaatsen van nieuws- of persberichten op Theegek.nl, Horecakoffie.nl en Koffiegek.nl (maximaal 12 per jaar);
Aanbieden van producten ten behoeve van het proefpanel op Koffiepraat.nl;
Meedenken over de toekomst van de genoemde websites en het uitrollen van acties of evenementen.

Iets voor u of uw bedrijf? Top! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer info over ons partnernetwerk vindt u hier >

Persberichten
Heeft u een leuk nieuwtje, nieuw product of organiseert u een evenement dat betrekking heeft op koffie of thee? Stuur dan uw bericht (digitaal) en eventuele sample producten naar bovenstaand adres. Wij zullen uw bericht beoordelen en op de betreffende website(s) plaatsen.

Beheerder

Dit bericht wordt verzonden zonder opmaak, het heeft dus geen zin om HTML of BBcodes toe te voegen. Als afzender van dit bericht wordt je e-mailadres gebruikt.
cron