Ja je hebt gelijk dat het er krom staat. Het is echter niet zo netjes om dan selectief te citeren en een belangrijk gedeelte weg te laten zodat mijn bewering onzin lijkt@3aan schreef:Das MOOIII kan ik je gelijk met je eigen link om de oren slaan!!!!!!![]()
Wel FF goed lezen NeurdA long black coffee is a type of espresso drink commonly found in Australia or New Zealand. This coffee drink is prepared by pulling a double shot of espresso directly into hot water. The long black coffee is similar to the Caffè Americano drink but usually contains a higher concentration of espresso
Read more: http://www.ehow.com/how_7733684_make-pe ... z2qZRvCfMk
Jongens bedankt!! jullie waren me voor!!

A distinguishing characteristic of the long black is that its preparation preserves the crema (thin layer of foam) on top of the espresso by adding the coffee to the water, rather than the other way around, as is common with a Caffè Americano
Maar goed ik ben hier niet om mijn gelijk. Ik ben een newbie op het gebied van koffie en probeer hier wat te leren. Ik heb echter altijd ook geleerd niet alles klakkeloos over te nemen en vandaar mijn vraag.