Reken je 1.5% zout dan volgens de bakkersformule als:cremalover schreef:Ik gebruik 1.5 procent.
Smaakt het brood goed mee.
Zout / meel
1.5 / 100
?
Reken je 1.5% zout dan volgens de bakkersformule als:cremalover schreef:Ik gebruik 1.5 procent.
Smaakt het brood goed mee.
Hm, nu heb ik weer helemaal geen zin in het bakken van vette zoete knoeiboel voor dikzakken.Oudere werklozen vinden vaak moeilijk een nieuwe baan, terwijl er tegelijkertijd een gebrek is aan bijvoorbeeld kundige banketbakkers en goudsmeden.
Leuk maar weer zo'n raar recept met 'cups' en 'teaspoons' in plaats van grammen, daar is geen beginnen aan.Mad Wally schreef:no knead brood: http://steamykitchen.com/168-no-knead-b ... sited.html"
Ik heb wat voor je. Hopelijk werkt de link uit mijn google drive...fransg schreef:Leuk maar weer zo'n raar recept met 'cups' en 'teaspoons' in plaats van grammen, daar is geen beginnen aan.Mad Wally schreef:no knead brood: http://steamykitchen.com/168-no-knead-b ... sited.html"
Absoluut! Maar als je zoekt op no knead brood vind je ook een aantal Nederlandse resultaten waaronder: https://uitdekeukenvanarden.blogspot.nl ... bread.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;fransg schreef:Dankje, hebbes!
Het blijven dwazen in de US met hun "feet" en teaspoons en cups.
dank!Mad Wally schreef:Absoluut! Maar als je zoekt op no knead brood vind je ook een aantal Nederlandse resultaten waaronder: