Maak kennis met KoffieDirect

Dit forum biedt je de ruimte om de lezers te vertellen waarom jouw shop of product top is. Doe je best!
Gebruikersavatar
KoffieDirect
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 01 feb 2021, 12:41

Maak kennis met KoffieDirect

Berichtdoor KoffieDirect » do 04 feb 2021, 16:20

Maak kennis met KoffieDirect! Opgericht door koffieliefhebbers die de koffiewereld willen verbeteren. Bij KoffieDirect produceren we duurzame koffie, met een eerlijke prijs voor de koffieboer en voor jou. We doen dit door de bonen rechtstreeks bij de koffieboer in te kopen zonder tussenhandelaar. Daarmee maken we de koffieketen korter en werken we ook nog eens duurzaam en transparant.

Bij de aankoop van onze koffiebonen zie je direct welke koffieboer verantwoordelijk is voor jouw koffiebonen en ontdek je welke weg de bonen hebben afgelegd. Het hele proces kun je overigens gewoon volgen door het scannen van een QR-code op de verpakking. En met behulp van data en blockchain helpen we de koffieboeren zo laag mogelijke kosten te maken en te zorgen voor een betere oogt.

We doen alles met respect. Respect voor de hardwerkende koffieboeren, met respect voor de aarde en natuurlijk voor jou. Bij KoffieDirect werken we er hard aan om onze koffie klimaatneutraal te kunnen produceren: van het verbouwen van de koffiebonen tot het transport.

Meer weten over KoffieDirect? Neem dan gerust een kijkje op onze nieuwe website: https://koffiedirect.com/nl

Gebruikersavatar
fransg
Berichten: 7388
Lid geworden op: do 05 jan 2012, 19:51
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Maak kennis met KoffieDirect

Berichtdoor fransg » do 04 feb 2021, 17:36

Welkom!
Maak kennis met KoffieDirect! Opgericht door koffieliefhebbers die de koffiewereld willen verbeteren. Bij KoffieDirect produceren we
Ik ben altijd benieuwd met wie we te maken hebben. Er staat "we" -- maar wie zijn dat? Op de website staat het niet, geen foto met namen van het team bijvoorbeeld. Ik vind wel de naam CMH Homburg, gegevens over gestort saldo etc maar dat is vrij karig.
We doen dit door de bonen rechtstreeks bij de koffieboer in te kopen zonder tussenhandelaar. Daarmee maken we de koffieketen korter en werken we ook nog eens duurzaam en transparant.
De groene koffiebonen die ik inkoop komen met informatie over welke boer of wel collectief het betreft, welke partij de import heeft geregeld. Er moet ook ge-ëxporteerd en getransporteerd en geïmporteerd worden, die lijn kan niet echt korter worden gemaakt. Het is wel fijn als het transparant is dus kunt u meer vertellen over hoe de duurzaamheid wordt geborgd bijvoorbeeld?

Een QR code voorbeeld, hier geplaatst, kan misschien al veel verhelderen. Dan kunnen we zien waar een voorbeeld-zending vandaan kwam, hoe die hier is gekomen, wat de boer ervoor kreeg.

Welke NGO's werken mee aan de app? Is de app ergens te vinden?
LONDINIUM L1 & R24 - etzMAX - Baratza Forté - COMPAK R120-> GRRR - Mignon XL - Pavoni - FZ94 - Tonino - Wile - VSTrefractoIV - Mockmill Pro 200 - FAMAG Grilletta IM5-S

HanR
Berichten: 1064
Lid geworden op: do 17 apr 2014, 20:39
Locatie: Delft
Contacteer:

Re: Maak kennis met KoffieDirect

Berichtdoor HanR » vr 05 feb 2021, 08:14

Vooralsnog een wollige tekst met allerlei onjuistheden, onvolledigheden en onduidelijkheden.
Verder is het vooral een uiitnodiging om Maatschappelijk Verantwoord één zaligmakende blend van bonen, van onbekende herkomst, op onbekende wijze gebrand, in je volautomaat te flikkeren.
In het beste geval een proefballonnetje van iemand met goede bedoelingen.
In het slechtste geval iemand die denkt het zoveelste verdienmodel te hebben gevonden.

Gebruikersavatar
bobbee
Berichten: 6700
Lid geworden op: za 01 sep 2012, 08:39
Locatie: Emmen...

Re: Maak kennis met KoffieDirect

Berichtdoor bobbee » za 06 feb 2021, 10:25

We zijn wel wat beters gewend hier.
If you are brewing a very dark roast, it will form a large dome of hell that will summon Ihsahn, who will ensure that your coffee tastes like the devil.


Terug naar “(Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron