Ja, zo'n Domobar is natuurlijk wel wat anders hè?

Maar als je vaak cappuccini drinkt zit het er wel in dat je dat wachten totdat de boiler op druk is voor stomen een beetje zat wordt. Daarin is zo'n Quick toch sneller.
Die is ook überhaupt sneller opgewarmd, overigens. Zo'n Domobar moet je toch ook zeker een half uur laten opwarmen (zo'n Quick een kwartier?), en die La Cimbali mag je wel drie kwartier laten opwarmen voordat je koffie zet (maar je hebt gelukkig ook schakelklokken).
Zo'n La Cimbali is wel een andere klasse hoor. Groter en zwaarder en erg sterk gebouwd, eigenlijk professioneel. En volgens mij ook een automaat (geen superautomaat!). Misschien kan je LaCimbaliSpecialist hier op de site eens vragen...(of wil hij hier iets over zeggen...) Er zijn trouwens wel meer mensen hier met een La Cimbali. Die machine heeft wellicht een beurt nodig, maar ik zou niet inzitten over de kwaliteit.
Kijk:
http://www.home-barista.com/junior-buyers-guide.html" onclick="window.open(this.href);return false;