Dank je.winkje schreef:Hi,
Mooi, ik lees dat je precies weet wat je doet, super! succes met je volgende broden.
groet, Vincent

Denk dat jij meer dit bedoelt.

Was van vorige week.
Maar das dan een ander desembrood.
Hi, de broodjes van de foto's die ik poste zijn op basis van gist. Ik gebruik desem enkel voor mijn 'country' broden - broodjes, baguettes etc zijn allemaal obv gist. Bij deze broodjes heb ik een Biga gebruikt voor de ontwikkeling van extra smaak.bobbee schreef:Zijn dit allemaal broden met enkel desem op de laatste foto's? Je leest ook vaak dat er een klein beetje droge gist wordt toegevoegd.
Ziet er allemaal mooi uit.
@3aan schreef:M'n molentje opgehaald en ook de gratis rijskast/bak, motor as moet wel gesmeerd worden heeft lang stil gestaan, maar is geen onaardig molentje, de aanstormende rijskast was een eieren incubator, met enkele aanpassingen kan je er mooi 2 grote broden in laten rijzen.
Vandaar molentje.fransg schreef:Wat een aanwinsten. Die maler ziet eruit alsof het geen kleintje is.