Re: Pressure Profiling op een Pompeii?
2Grappig, zo te zien een trage doorloop, wat afwisselend aanduwen en terughouden en hup een fikse schep suiker erop. En zeer serieus erbij kijken.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Pressure Profiling op een Pompeii?
3Wat spookt hij in godsnaam uit??fransg schreef: di 30 okt 2018, 08:51Grappig, zo te zien een trage doorloop, wat afwisselend aanduwen en terughouden en hup een fikse schep suiker erop. En zeer serieus erbij kijken.
Re: Pressure Profiling op een Pompeii?
4Als je te fijn maalt of over doseert en dus de shot choked kun je met wat wiebelen de puck breken. Dat vermindert de weerstand en dan komt er in elk geval wàt water doorheen.
De espresso wordt zonder vragen met een eetlepel suiker geserveerd dus als je je gewoon gedraagt alsof er niets aan de hand is zal ook de klant niets vermoeden.
De espresso wordt zonder vragen met een eetlepel suiker geserveerd dus als je je gewoon gedraagt alsof er niets aan de hand is zal ook de klant niets vermoeden.
Re: Pressure Profiling op een Pompeii?
5Vrees dat suiker los van de traditie ook een must is gezien de hoogstwaarschijnlijk zwarte geblakerde Napolitaanse boontjes...
Espresso: Elektra MCAL / Olympia Cremina '82 / Cafelat Robot / Niche Zero / Eureka XL
Filter: Hario V60 / Chemex / Delter / Melodrip / Comandante MK3 Nitroblade / MK Vario + Ditting steel burrs
Filter: Hario V60 / Chemex / Delter / Melodrip / Comandante MK3 Nitroblade / MK Vario + Ditting steel burrs