

mg idd, gecorrigeerd!Kabouter schreef:Goed geschreven! Hier steek ik nog serieus wat van op zo op de vrijdagavond.
Nog wel een klein puntje, ik denk dat het vwb de L-cysteine 14.5 mg of ug per kg moet zijn?
Dus?bobbee schreef: Dus.
Dat is uiteraard de beste (en m.i. enige valide) reden! Die bolletjes op je foto zien er, net als de rest, ook super uit!cremalover schreef: Maar dit is niet de reden dat ik aan het bakken ben geslagen.
Ik ben broodliefhebber en vind de sponzen die je in Nederland kunt kopen gewoon niet lekker.
Pleur eens wat bij mekaar en kijk wat het oplevert.mutsje schreef:Mijn 'Sjakie' is inmiddels goed aan het groeien. Nu nog een goed recept voor een zuurdesembrood. En vooral hoeveel zuurdesempap erbij moetdat mis ik in de meeste recepten namelijk. Iemand leuk recept?
Pleur eens wat bij mekaar en kijk wat het oplevert.cremalover schreef:mutsje schreef:Mijn 'Sjakie' is inmiddels goed aan het groeien. Nu nog een goed recept voor een zuurdesembrood. En vooral hoeveel zuurdesempap erbij moetdat mis ik in de meeste recepten namelijk. Iemand leuk recept?
Waar heb je het over? Zoveel % van Wat en Waarmee?!cremalover schreef:Pleur eens wat bij mekaar en kijk wat het oplevert.cremalover schreef:mutsje schreef:Mijn 'Sjakie' is inmiddels goed aan het groeien. Nu nog een goed recept voor een zuurdesembrood. En vooral hoeveel zuurdesempap erbij moetdat mis ik in de meeste recepten namelijk. Iemand leuk recept?
Zie je gelijk de verschillen.
Ik ben nietvan de recepten.Ik hou wel de hydr. bij zodat ik kan zien wat dat met het brood doet.
Maar hierbij zit ik tussen de 65 en 80 procent.
Je foto's en filmpjes bewijzen dat het jou heel goed afgaat en zo deed ik het 36 jaar geleden ook. Eerst op een zoldertje, daarna in een groot huis waar iedereen op zijn tijd de beurt had om een stuk of vijf broden te bakken voor de hele groep (yoghurt maakten we ook zelf, haalden in grote fietstassen emmers melk recht uit de koe vanaf het weiland in de buurt) maar vandaag de dag komt daar zoals ik het nu beleef heel wat meer bij kijken. Er is ook meer voor te koop en dat is dan weer goed voor de economie.cremalover schreef:Pleur eens wat bij mekaar en kijk wat het oplevert.