

Dat was lastig schoonmaken. . .
Voor de helft.bobbee schreef:Haha, dat wordt en luchtig broodje! Mooi joh. Maar hoe vol zat de pot gisteravond?
Getapatalked
Daarom altijd deksel los.@3aan schreef:GisterAvond de desem weer even gevoed om vandaag een broodje te bakken volgens die goof uit het fillempie, zal wel de oventemp hoger inzetten, het is net als met koffiebranden op het moment dat de groentjes worden gestort dan zakt de temp dramatisch, zo ook met een oven die je op 230 zet en dan een kilo koud deeg en een waterverstuiving erbij, ik doe de bak water erin met het opwarmen naar de 260, dat is wat die maximaal haalt, om terug te komen op de desem. die had ik in het keukenkastje gezet en zag eruit zoals op de foto, die heeft gewerkt!
Dat was lastig schoonmaken. . .
Die lijkt ook beetje plat te blijven, geen ovenspring. Wel wat uitgezakt naar de zijkant waardoor de snee is opengegaan, toch?cremalover schreef:Vers uit oven.
2/3 volkoren tarwe en 1/3 roggemeel
75 % vocht.
Ovenspring zat op100 Procent.bobbee schreef:Die lijkt ook beetje plat te blijven, geen ovenspring. Wel wat uitgezakt naar de zijkant waardoor de snee is opengegaan, toch?
Maar wel goed resultaat, zonder bloem erbij blijft het lastig.
Getapatalked