fransg schreef:Uit je beschrijving wordt niet helemaal exact duidelijk welke machine je gebruikt om melk op te schuimen, welke melk, welk kannetje, ook niet hoe je het schuimen heel precies uitvoert, er is ook geen filmpje waar je laat zien wat je exact aan het doen bent, je noemt ook niet op hoe je je hebt voorbereid, welke filmpjes of welke beginners-info je intussen zelf al hebt opgezocht.
Dan is er voor mij op basis van je tekst niet veel van te maken.
Effe alles opsommen:
Machine: rocket cellini evo II
Bonen: Peru, YANAHUANCA (van Corica.be)
Maler: rocket Fausto
Melk: lactosevrije melk van Lidl
Kannetje: motta 50cl
techniek opschuimen: zoals beschreven
http://kostverlorenvaart.blogspot.be/20 ... -easy.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; . Geen thermometer, dus als kannetje te heet wordt, stop ik.
videos en foto's van mijn creaties momenteel nog niet beschikbaar.
Kan je hiermee verder?