Hallo allen,
Sinds december ben ik de eigenaar van een baratza sette 270w. Ik ben zeer te spreken over de weegfunctie en het maalresultaat. Echter merk ik dat er in mijn chute een behoorlijke hoeveelheid koffie achterblijft vanwege de nauwe uitgang. Er is ook al een draadje over op HB. Zij geven aan dat 2 gram wegmalen de oplossing is. Echter heb ik het vermoeden dat dit niet genoeg helpt. Er lijkt meer koffie achter te blijven. Heeft iemand tips om dit te verhelpen/verminderen? En herkennen eigenaren dit ook?
NB. Ik vul mijn hopper meestal halfvol en spray in de hopper voordat ik maal. Is dit een correcte manier?
Gr Bart
Baratza sette 270w retentie
1Espresso; Bezzera Strega; Niche zero.
Filter: Kinu m47; V60, Aeropress ...
Roaster: Huky500
Filter: Kinu m47; V60, Aeropress ...
Roaster: Huky500