Re: Wat drink je nu?
2161Yep.
Bezzera Strega (PSM) | Cafelat Robot | Eureka XL | Kinu M47 Phoenix | Cormorant CR 600
Malabar is een boon die moeilijk te branden is wat smaak betreftMadencio schreef: vr 11 sep 2020, 07:44 Ik heb maandag de Monsoon Malabar India van Simon Lévelt mee naar huis genomen. Erg krachtige, overheersende kruidige smaken. Er komt ook een zoetje doorheen, een voor mij te heftige espresso in de ochtend, meer voor na het eten. Moet hem nog proberen als cappuccino.
Je zal er geen spijt van krijgenKeyser schreef: vr 11 sep 2020, 10:57 Je hebt mij geïnspireerd Ronald. Ik ga eens de Malabar bestellen bij Het Brandhuys. Ziet er uit als een leuke branderij.
Maar eerst nog een grote voorraad opmaken.
Deze heb ik ook 2 pakjes van gehad, was top. Is het blooming profiel van hem die met 2 aeropress papiertjes? Dat moet ik nog eens proberen.martinierius schreef: ma 07 sep 2020, 10:12 Ethiopië sidami Bensa Diima van caffènation gebrand voor espresso. Superlekker met blooming espresso profiel voor decent van Scot Rao.
Zoet, fruit, en lange goeie nasmaak.
Dat van die papiertjes: ik denk niet dat Scot Rao dat als eerste geprobeerd heeft maar hij verdient het om vernoemd te worden aangezien hij het op grondige manier getest heeft.surging schreef: Deze heb ik ook 2 pakjes van gehad, was top. Is het blooming profiel van hem die met 2 aeropress papiertjes? Dat moet ik nog eens proberen.
Hier gewoon lange preinfusie en lever profiel met de flow control.
Wat leuk!martinierius schreef: za 12 sep 2020, 20:37 Op de decent machines is het zgn "LRv2" profiel heel populair: een profiel dat de Londinium probeert na te bootsen.