
We zijn samen achter mijn GS/3 gaan staan en hebben het proces van koffiezetten eens nader onder de loep genomen. Dat was niet alleen leuk maar ook heel leerzaam. Net de fijne kneepjes (eigenlijk zijn het de basics, maar dit klinkt mooier

Sander had ook nog een zakje vers gebrande bonen bij zich. Crema, crema en nog eens crema, goud als honing...super om te zien en te proeven. De bonen zouden eigenlijk nog een dagje of twee moeten rusten dus morgen gaan we nog eens kritisch proeven.
Na een uurtje of drie en met een buik vol met koffie is Sander weer vertrokken en ben ik moe maar voldaan op de bank neergeploft. Ik vond het helemaal super en nogmaals dank aan mijn vrouw en aan Sander (die zich hier nog moet registreren

Koffie techniek leren uit een boek of een DVD is goed en leuk, maar er gaat niets boven direct face to face oefenen met iemand die er echt verstand van heeft en meteen feedback kan geven. Ik kan het iedereen aanraden!
Lennart