Vandaag op Airport Duesseldorf dan maar eens een Starbucks espresso geprobeerd.
Onvoorstelbaar wat een bocht.
Bitter,soort van wit Senseolaagje met een gat erin.Toen ik de verbrande bonen in de hopper zag had ik al gewaarschuwd moeten zijn.Jammer.
Re: oh my god....
2Toe maar, gooi het maar uit. Wij zijn een luisterend oor voor je! Het is goed dat je over je irritatie praat. Vooral niet opkroppen! 

Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Re: oh my god....
3Ghè he,... Moedig hoor!
Wel verbazingwekkend hoe ontzettend verbrand en bitter ze die boontjes laten branden... Wat moet er dan in 's hemelsnaam verhuld worden?
Wel verbazingwekkend hoe ontzettend verbrand en bitter ze die boontjes laten branden... Wat moet er dan in 's hemelsnaam verhuld worden?
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder
Re: oh my god....
4Ik heb het sterke vermoeden dat het een variatie op Kopi Luwak is,waarbij ze compleet zijn vergeten om die Civetkat ook werkelijk koffiebonen te voeren. 

Rancilio Silvia V1, met een gemodificeerde stoompijp, Fiorenzato T80 molen, Gene Café. Een Chemex, Bialetti Brikka en een kleine cafetiere voor ernaast.
Re: oh my god....
5Mijn laatste capp bij de Starbucks was ook slecht.
Die daarvoor was te doen. Veel melk camoufleert de smaak
Maar ja, soms wil je gewoon koffie
Die daarvoor was te doen. Veel melk camoufleert de smaak

Maar ja, soms wil je gewoon koffie

Carpe diem, bitx!
Re: oh my god....
6Volgens mij hebben ze de civetkat mee geroosterd!BasK schreef:Ik heb het sterke vermoeden dat het een variatie op Kopi Luwak is,waarbij ze compleet zijn vergeten om die Civetkat ook werkelijk koffiebonen te voeren.
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder